LONDON !























London ♡ Vitsit miten ihana paikka!

En ollut koskaan ajatellut, että tykkäisin Lontoosta tai Englannista yleensä, mutta ihastuin ihan täysin. Ihana arkkitehtuuri, toimiva julkinen liikenne (vaikka mua vähän ahdisti ahtaassa metrossa) ystävälliset ihmiset, loputon shoppailutarjonta ja joka kulman takana jotain uutta nähtävää. Ehdittiin olla Lontoossa vain puolitoista päivää, mutta siinäkin ajassa ehti nähdä paljon, kiitos oppaan joka oli jo Lontoossa käynyt 😉♡

Ekana päivänä nähtiin perus turistijutut ja kierreltiin kaupungilla ihastelemassa jouluvaloja ja koristuksia. Kaikki kaupat, näyteikkunat ja kadut oli koristeltu joulua varten ja ekaa kertaa tuli tänä vuonna vähän joulufiilis. Päästiin myös kurkkaamaan Lontoossa opiskelevien vaihtareiden elämään, kun käytiin moikkaamassa Jaskan vanhoja vaihtokavereita Architectural Association -koulussa. Syötiin Italian pitsojen jälkeen maailman parasta pitsaa ja tutustuttiin vaihtareihin mm. Kiinasta, Saksasta, Canadasta ja Meksikosta.

Kuvia on niin paljon, että stay tuned!

2 kommenttia

  1. Ihana Lontoo <33 Mulla kävi siellä vähän sama juttu; Englanti/Lontoo ei niinkään etukäteen kiinnostaneet, mutta kun sinne päädyin niin ihastuinkin täysin :D Joku Lontoossa (ja Englannissa ylipäätään) vain viehättää.

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas kommentista Linda! ♡ Niimpä, joku siinä maassa, kulttuurissa ja ihmisissä vaan iski! Pakko päästä uudestaan mahdollisimman nopeasti! :)

      ♡: Ellu

      Poista