NZ: AUCKLAND - WELLINGTON




Täällä sitä ollaan Uudessa Seelannissa oltu jo viimeset kolme päivää! (Edit. Kaks viikkoa :D En vaan ikinä saanu näitä postauksia ulos) 

Saavuin Auclandiin aikasin keskiviikko aamuna ja eka päivä vietettiin siellä. Auckland ei kaupunkina ollu mitenkään erikoinen, mutta ihan kiva. Käytiin syömässä ja shoppailemassa (hups) ja suunniteltiin meidän reissua. Lennothan mulla kesti melkein kaks vuorokautta, mutta onneks ne väsytti niin paljon, että ei ollu minkäänlaista jetlagia kun saavuin tänne, vaan kummasti illalla sai 9 aikaan unta ja aamulla virkeenä seiskalta ylös.


Torstaina haettiin aamusta auto ja lähettiin The Warehouseen ostamaan retkeilyjuttuja. Ostoslistalla oli teltta, ilmapatjat, kaasukeitin ja ruuanlaittovälineet. Yritetään tehdä mahdollisimman paljon ruuista ite, ettei tuu joka kerta syötyä Mäkissä, joita täällä on ihan joka kulmalla. Otettiin Auclandista suunta kohti etelää, Wellingtonia, josta pääsee etelä-saarelle. Pohjois-saarella sato vettä, joten haluttiin päästä aurinkoisempiin maisemiin. 

Ajomatkalla ykköstiellä oli huikeat näkymät ja maisemat vaihteli tosi paljon. Joka kulman takaa tuli ihan eri maisemat. Pysähdyttiin Lake Taupossa ja yöks ajeltiin ilmaselle leirintä-alueelle Kaimanawa Forest Parkkiin, jossa yö meni mukavasti sateen ropistessa. Jatkettiin aamusta matkaa, käytiin puistoissa ja uimassa ja tultiin Wellingtonin lähelle seuraavaks yöks, josta aamulla kukko herätti meijät kiekumalla 5.30 lähtien teltan juuressa. (Ps. CamperMate appi on ihan must täällä, kiitos vinkistä Ulla!!) 

Nyt kohta taas auto alle ja uusia mestoja ettimään! Kaikki vinkit tervetulleita! 

Ei kommentteja