NUGGET POINT




Pakkohan se oli kuuluisa Nugget Point -lighthouse nähdä. Kuuluisa majakka polun päässä oli tietysti täynnä aasialaisia turisteja, joita oli suunnilleen joka kuvassa. Muutaman onnistuin kuitenkin nappaamaan. Läheisellä rannalla näkyi muutamia pingviinejä, mutta niitä ei saanut mennä kovin lähelle katsomaan. 

Rannalla, josta ensimmäiset kuvat oli, vietettiin teltassa yks yö ja kuitattiin siitä 200 dollarin sakot. Huh täällä ollaan ilmeisesti aika innokkaita sakottamaan, jos satut parkkeeraamaan vähän väärään kohtaan. Ei siis voi sellasta suositella. 

Nyt ollaan myrskyä paossa Airb2b -kämpässä Invercagilissä. Oon päässy lataamaan kuvat koneelle ja päivittämään kaikkien tähänastisten tapahtumien postaukset ja kuvat, ja julkaisen niitä tässä lähipäivien aikana. Myös työjuttuja oon saanu tehtyä, on se ihanaa ku on Wi-fi. Mulla on kyllä paikallinen liittymä täällä, mutta sen kymmenen megaa dataa ei kovin pitkälle riitä. Usein verkko on todella hidas eikä paikoitellen toimi lainkaan. 

Pysykää siis kuulolla! 

Ps. Enää vähän yli viikko täällä, hui miten nopeasti aika menee. Mietin jo tässä mahdollisuutta pidentää reissua ja lähteä Ausseihin tyttöjen kaa, mut se ei taida oikein onnistua Suomessa olevan kämpän ja töiden takia. 



Ei kommentteja