KVALVIKA BEACH





























Reissu Kvalvika beachille oli kyllä ehdottomasti Lofoottireissun kohokohta. Sattu aurinkoinen ilma ja matka rannalle solan poikki oli ihan sopiva.

Ohjeet Kvalvika beachille löytyy täältä. Jätettiin auto parkkipaikalle ja lähettiin kiipeämään solan yli. Polku oli tosi selvästi merkitty ja reitti oikeastaan aika suora, joten sinne oli helppo löytää. Ajoittain reitti oli aika mutanen ja liukas, varsinkin lenkkareilla, mutta meille ihan riittävän helppokulkuinen. Meijän kanssa samaan aikaan lähti muitakin reissaajia beachille, mutta vain pari tuli ihan rannalle asti, joten siellä sai olla ihan rauhassa.  Jotkut oli yöpyneet rannalla teltassa, ollu varmasti huikea yöpymispaikka! Harmi, ku asuntoautolla ei ihan tonne päässyt! 

















Rannalla keitettiin tietty trangialla hernaria ja syötiin ruisleipää. Maistu niin hyvälle tuolla ulkona, vaikka ei muuten esim. hernekeittoa tuu syötyä. Rannaltahan pääsee kiipeämään läheisen vuoren huipulle. Luettiin, että matka kestäisi vähän päälle tunnin. Ilma oli kuitenkin sen verran arvaamaton ja kylmä, ettei uskaltauduttu enää sinne asti. 

Jos Lofooteille sattuu joskus eksymään, niin suosittelen kyllä tota rantaa!










Siinä tais olla kaikki lofoottikuvat! Näitten läpikäyminen ja muokkaaminen on vaatinut muutaman tunnin ja lisää kuvia olis jo jonossa. Kesällä on vaan niin paljon enemmän kuvattavaa!

Ei kommentteja